piektdiena, 2019. gada 27. decembris

Ex-prātvētrietis Aldis Hofmanis ir miris? (mūzikas replika 27.12.2019.)

Par to man skaidru ziņu nav, šo rindu autors pieļauj- piesauktais aizvien staigā šaisaulē. Un ne par pieminēto būs šā replika.




Replika ir par to, ka PRĀTA VĒTRA aizvien ir viena no slavenākajām pašmāju popmūzikas blicēm. Šodien drusku konkurējot ar INSTRUMENTIEM un SKYFORGER, protams, arī ar Busuļa kungu. Jā, bet kurš tad jelgavniekus izveda pazīstamības saulītē.

Ne jau tagadējā menedžere, bet gan Aldis Hofmanis. Bet PRĀTA VĒTRA pašķīrās ar viņu pirms laiciņa. Un šodien Kaupers ar muzicējošiem kolēģiem aizvien sniedz intervijas uz visām pusēm, taču vairs ne ar puszilbi piemin Hofmaņa kungu. It kā šamējais būtu miris vai vispār uz pasaules nebūtu vēl piedzimis?

Jautājums ir tikai tas: kas par iemeslu ir pirmā menedžera demaršam, turklāt tādam demaršam- par ko būtu smagu jākaunējas, ka vispār tāds jāpiemin.

Pasaulē ir daudzi zināmi gadījumi mūzikas laukos, kad menedžeris nevienojas par savu procentu pēc ienākumu gūšanas. Vai ir arī kādas ideoloģiskas / reliģiskas nesaskaņas... Jebkurā gadījumā: menedžeris nešķiras no slavenas grupas kādu priecīgu iemeslu dēļ.

Kā ir PRĀTA VĒTRAS gadījumā?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru