otrdiena, 2018. gada 13. februāris

Kļūdījās par Markus Rivu (mūzikas feļetons 13.2.2018.)

Šā gada "Supernovas" šovā - notiek kas ne visai saprotams... It kā tehnisku iemeslu dēļ ... šova finālā Markus Riva tika iebīdīts.



Nē, man nav nekas pretī pret dziedātāja dalību gan finālā, gan arī par iespēju censonim pārstāvēt Latviju Portugālē šā gada pavasarī. Pat vēl vairāk, šāds iznākums būtu visai loģisks rezultāts cieņā - saistībā ar Markus Rivas neatlaidību vairāku gadu garumā. Un arī šā gada dziesma dziedoņa izpildījumā tā kā vairāk atbilstu t.s. Eirovīzijas formātam.

Lai veicas...

Bet - kaut kas savāds ir. Markus Rivas vārds kaut kā neliek mieru... un gribas izvirzīt dažu labu sazvērestības teoriju.

Teiksim, "Supernovas" organizatori presei (un reizē arī publikai) sapūš ziņas it kā par tehniskiem traucējumiem, un savējo tomēr iebīda finālā.

Vai arī - pats Riva ar savu komandu samaksā slepenu kukuli kādiem, caur kuru tomēr iebīdās fināla rindās. Atkal parastajai publikai iestāstot par "tehniskiem traucējumiem".

Un, kas tas par šovu- kur nenotiek nekāds skandāls? Tāds pliekans pasākums. Vajadzīga odziņa, un šie "tehniskie traucējumi" patiesībā ir iepriekš sarunāta (savos slepenības gaņģos) jezga. Kaut kas no atmiņas man atraugājas, kad 90tajos aktieri vēlējās saspēlēt hokeju ar mūziķiem. Arī tad presē tika izspēlēts skandāls kāds... kas patiesībā izrādījās visai labi iepriekš sarunāts pasākums.

Nu jā - te kuļu runas salmus, bet... kas zina?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru