svētdiena, 2021. gada 7. februāris

Patrišu paņēma uz rietumiem (mūzikas 8.2.2021.)

 Kaut kas sakustas pasaules mērogā ... un...



Patriša ir īstajā vecumā = laikam +/- 20 gados, ar hipsterisku skatuves vārdu, kas nekur neatšķiras no Dua Lipas vai Arianes Grandes... Un tamdēļ kāda prominenta firma nolēma paeksperimentēt ar Latvijas censoni. Tālāk pafantazēju.

Nu tad Patriša kādā Somijas studijā iedziedās kādu dziesmu. Producenti ierādīs dziesmas stilu, virzienu. Pašai Patrišai tur būs maza teikšana, dziesmu sacerēs kāds otrās šķiras angļu komponists.

Pēc tam Patrišu ievedīs kādā zālē, kur prieksā jau būs jauns meiteiņu bars. Viņas saskaņoti uztaisīs fizkultūru aizmugurē, Patrišu iefilmēs atsevišķi. Pēc tam ar "smagām" kompjūteru programmām visu samontēs kādā mazbudžeta "pasakā". 

Nu tad lielā firmā reizē ar vairākām citām dziesmām arī Patrišas melodiju nosūtīs kādām pār100 radiostacijām.

Tālāk - ārzemju mazie producenti skatīsies, vai publika ievirzīs Patrišu kādos "airplay" topos. Jā nu notiek šis mazais brūnums, tad ārzemju studijas bosi sagatavos Patrišu izdot kā sniglu.

Ja nu notiek vēl lielāks brūnums un šī dziesma iekļūst singlu topā... tad jau sāksies lielā dzīve mūsu Patrišai. Bail pat iedomāties, un tas jau ir pavisam cits stāsts.

Vai ne? 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru